Sesi Lawatan Kerja Dan Penanda Aras Pejabat Ketua Pegawai Digital (CDO), Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Ke Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian (PPIR), UniSZA

Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian (PPIR) telah menerima lawatan penanda aras dari Pejabat Ketua Pegawai Digital (CDO), Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) pada 26 September 2023.  Deligasi ini diketuai oleh Prof. Madya Dr. Mohd Zalisham Jali, Ketua Pegawai Digital (CDO) USIM.

Rombongan lawatan ini telah disambut oleh Pengarah PPIR UniSZA, Prof. Madya Dr. Zarina binti Mohamad, Timbalan Pengarah (Perkhidmatan dan Infrastruktur) Encik Asnidzal bin Mohamad Jamel dan Timbalan Pengarah (Sistem Aplikasi) Puan Nor Azura binti Shamsuddin.

Tujuan lawatan ini adalah sebagai lawatan kerja dan penanda aras serta perkongsian pengalaman dan pengetahuan yang dijalankan di UniSZA berkaitan Pengurusan Maklumat (Dashboard for Executive Info System) Data Centralization and Data Security/Privacy, Sistem Pengurusan Laluan Kerjaya Pensyarah dan Pendigitalan UniSZA. 

UniSZA dan pihak PPIR khususnya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak USIM atas lawatan ini.  Semoga sesi lawatan ini dapat menambahkan ilmu pengetahuan berkaitan tadbir urus ICT dan teknologi baharu serta seterusnya menjalinkan hubungan kerjasama yang erat antara UniSZA dan USIM.

      WhatsApp Image 2023 11 21 at 40619 PM       WhatsApp Image 2023 11 21 at 40618 PM 1

Ikuti Kami

 

Hubungi Kami

Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Nerus
Terengganu Darul Iman

  09-668 8998 (Helpdesk PPIR)
  09-668 7901 / 8874
  ppir@unisza.edu.my

  https://ppir.unisza.edu.my

Pengunjung

034063
Hak Cipta Terpelihara © 2024 Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian (PPIR UniSZA)