Program Corporate Social Responsibilty (CSR) ‘Beach Cleaning’ Sempena Sambutan Hari Alam Sekitar Negara (HASN) 2023

Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian telah menganjurkan Program Corporate Social Responsibilty (CSR) ‘Beach Cleaning’ sempena sambutan Hari Alam Sekitar Negara (HASN) 2023 pada 19 Oktober 2023 di Pantai Teluk Ketapang, Kuala Nerus.

Program ini terbuka untuk semua kakitangan PPIR dan diketuai oleh Ketua Bahagian Pentadbiran dan Kewangan PPIR, Ts. Mohd Hazrul bin Hashim.  Tujuan program ini diadakan adalah untuk memberi kesedaran kepada kakitangan PPIR tentang kepentingan menjaga alam sekitar serta sekaligus dapat memupuk kesedaran berkaitan kepentingan dalam menjaga kebersihan pantai.

Semua kakitangan amat berpuas hati dengan program ini kerana dapat membantu membersihkan kawasan pantai tersebut dan dapat mewujudkan persekitaran yang bersih sesuai mengikut kehendak Islam.

CSR 3       CSR 1